Foto: Press

Prije 3 dana, na godišnjici Oluje, u Kninu je održana osnivačka skupština krovne platforme koja će okupljati navijače svih hrvatskih reprezentacija – Croatian Fans Embassy.

Naime, CFE se sastoji od tri koncepta. Mobile CFE zaseban je projekt koji uključuje prezentacijsko vozilo, novost je inovativni loyalty program vjernosti reprezentaciji te koncept kluba navijača “Mi Hrvati”, čiji su članovi velika većina prepoznatljivijih i viđenijih navijača s puno utakmica u nogama. Veličina, snaga i zajedništvo ove navijačke organizacije prepoznati su i u hrvatskim sportskim savezima, javnosti i društvu. Jasnu i deklarativnu podršku dali su mnogi uvaženi gosti, među njima i izaslanik Hrvatskog nogometnog saveza Boris Durlen.

Održana je osnivačka skupština gdje je jednoglasno izabrano novo vodstvo koje će djelovati kroz Izvršni odbor, a podršku prema resorima pružat će im i članovi posebnih odbora za navijanje, humanitarni rad i medije. Predstavljeni su afirmativni ciljevi prema statutu CFE-a temeljeni na iskustvu i znanju povjerenika.

Glavna misija hrvatskog navijačkog veleposlanstva (CFE) je omogućiti svim hrvatskim navijačima udruživanje u jedinstvenu, službenu i priznatu navijačku zajednicu bez obzira na različitosti u godinama, spolu, nacionalnosti ili klupskoj pripadnosti. Kao uvjerljivo najjači klub nacionalnih navijača, a putem brojnih navijačkih aktivnosti, želimo se nametnuti kao korektiv i autoritet svim ciljnim skupinama i aktivnim sudionicima u šarenom svijetu sporta.

Vizija je i stvoriti najjači klub navijača te kontinuirano djelovati na ujedinjenju hrvatske navijačke scene s ciljem zajedničkog nastupa u sportskim i društvenim okvirima, piše index.hr

PODIJELI