Krovna kuća hrvatskog nogometa, u suradnji s engleskim, omogućio je dodatnu kvotu ulaznica za nedjeljni ogled grupne faze Lige nacija Engleske i Hrvatske na Wembleyju.

Puštene su u prodaju ulaznice po 385 kuna, za kategoriju 3, a mogu se kupiti internetskom prodajom do petka (16. studenoga) do 23:59, ako se do tada ne rasprodaju. Ulaznice se osobno preuzimaju na dan utakmice (18. studenoga) na istočnoj blagajni Wembleyja od 11 sati do početka utakmice u 14 sati po lokalnom vremenu.

Mogu ih kupiti samo hrvatski državljani, i to isključivo karticama koje podržavaju internetske transakcije.

Za navijače, i engleske i hrvatske, vrijede striktna pravila ponašanja na Wembleyju. Preporučljivo je da se na stadion uđe barem sat vremena prije početka. Torbe veće od A4 papira, kao i alkohol te zastave i transparente, neće biti moguće unijeti na stadion. Sigurnosne mjere na ulazu bit će pojačane.

Engleski nogometni savez u četvrtak je objavio kako su ulaznice za utakmicu rasprodane. Na kultnom londonskom stadionu očekuje se oko 90 tisuća gledatelja. Cijene ulaznica, ovisno o sektoru, varirale su između 10 i 100 funti, odnosno 85 i 850 kuna.

Prema najavama, na Wembleyju se očekuju minimalno dvije tisuće hrvatskih navijača. Cijene ulaznica za gostujući sektor bile su između 300 i 470 kuna.