Članovi navijačke grupe su sinoć uhapšeni u Turskoj. Vođa navijačke grupe ” Varvari ” , Aleksandar Čaka Ivanović je izjavio da je izgledalo kao da je policija ” otela ” a ne uhapsila navijače. Privedeni su pod optužbama da su pripadnici kriminalne grupe, a ne navijači. Ivanović je objasnio da je policija propustila jedan kombi sa navijačima Budućnosti, a zatim su drugi zaustavili sa teškim naoružanjem, i zatim su upali u kombi i govorili navijačima da priznaju koga su došli da ubiju, te im nisu pomagali odgovori da su Varvari došli samo na košarkašku utakmicu u Ankari.

Ivanović je još rekao : “Njihove porodice su trenutno u Odjeljenju bezbjednosti Podgorica da prijave otmicu. Tražili smo pomoć Interpola i ambasada. Prema onome što mi znamo oni su maltene oteti i odvedeni u pritvor sa teškim optužbama za terorizam i planiranje ubistva što nije tačno, jer su došli samo da podrže svoj tim, al navijački rekviziti im nisu bili dovoljni da potvrde istinu.

Prema riječima vodje Varvara, navijači koji su lišeni slobode su : Draško M ( 33) , Minja M (41), Marko V (26), Dragan V (23), Aleksandar G (30), Filip V (33), Igor V (21).