Petar Arsić (38) ubijen je noćas u pucnjavi ispred jednog kafića na Vidikovcu. Arsić je inače, odranije poznat policiji kao višestruki izvršilac teških krađa i razbojništava.

Kako saznajemo, nakon kraće svađe sa dvojicom muškaraca, ubijeni Arsić je sa njima izašao u dvorište kafića oko 2 sata posle ponoći. Tada je jedan od njih izvadio pištolj i otvorio vatru. Ubio ga je jednim hicem u glavu, a zatim su napadači pobegli

Nakon zločina, do ranih jutarnjih časova na ulicama u blizini vidikovačkog kafića raspoređeni su pripadnici policije, a tokom intezivne potrage za osumnjičenima proveravani su svi vozači i njihova vozila koja su se zatekla u delu grada gde se dogodilo ubistvo.

Kako nezvanično saznaje “Blic”, policija traga za mladićem sa Vidikovca, za koga se sumnja da je umešan u ubistvo Arsića.

Kafić ispred koga se dogodilo ubistvo inače radi do 2 sata noću, a prema rečima komšija, Arsić je u njemu bio čest gost.

 

Jutros je u njemu bila samo radnica koja je čekala vlasnika da se vrati iz policije i nije želela da daje izjave. Vlasnik se nije javljao na telefon.

U dvorištu kafića se i ujutru nalazila velika količina krvi, kao i policijske trake na ulazu. Kao dokazni materijal pronađeni su čaura i jedan metak po koje je marica došla oko podneva.

 

 

PODIJELI