U sukobu nekolicine mladića do kojeg je došlo jutros u Stobreču nadomak Splita, ubijen je 23-godišnjak.

Prema neslužbenim informacijama ubijen je Ivan Mate Blažević, Splićanin koji je nedavno nepravomoćno osuđen zbog sudjelovanja u napadu na nogometnog suca Bruna Marića.

Prema prvim informacijama jutros oko 4h i 20 minuta u ulici put Sv.Lovre doslo je do incidenta u kojem je ucestvovalo vise osoba, a jedna osoba je tom prilikom povredjena da bi kasnije podlegla povredama u splitskoj bolnici.

Sumnja se da je ubistvo pocinio 24-godisnjak koji je jos uvek u bekstvu,a prema prvim spekulacijama do obracuna je doslo zbog konobarice.

Blazevic je u navijackom svetu bio poznat pod nadimkom Blato, a bio je istaknuti clan Torcide iz SPlita o cemu govori i njegova tetovaza na vratu gde ima istetoviran logo Torcide.

Kratak osvrt-IVAN MATE BLAŽEVIĆ-
Biti velik za života je teško, biti velik s 23 godine je nemoguće, a ti si bio jedan od tih, najvećih. Ti ostaješ i dalje među nama i nikad ne okrećeš leđa. ZA VJEČNOST…
Danas na utakmici Hajduk – Slaven Belupo neće biti navijanja sa Sjevera i Torcida će u 23. minuti u tišini dostojanstveno napustiti tribinu. Počivaj u miru, brate.

Inace Blato je sam preuzeo krivicu za napad na sudca Bruna Marica i nije zeleo da oda identitet ostalih koji su ucestvovali u napadu…

PODIJELI