Tokom protekle nedelje doslo je do kontakta preko interneta izmedju navijaca Olimpije i navijaca madjarskog ZALAEGERSZEGI u prepiskama je dogovoreno da se odmere medjusobne snage izmedju navijackih grupa dveju ekipa. Mesto sastanaka je odredjeno da bude u okolini Ljubljane gde bi se dve ekipe obracunale fer borbi bez upotrebe bilo kakvih pomagala. Ekipa iz Madjarske je krenula put Sloveniju u broju od oko 15-ak momaka i kada su dosli u Sloveniju kontaktirali su Green Dragonse i ponidili im borbu 10 vs 10 na sta su zmajceki odgovorili da oni trenutno imaju samo 9 spremnih momaka koji bi se borili.

 

Na taj odgovor Madjari pristaju na sta im kasnije Dragonsi odgovaraju da mogu da se tuku samo u odnosu 9 vs 8, prema pisanju madjarskih navijackih foruma i stranica navijaci Zalaegerszegi-a pristaju i na to ali nekoliko sati kasnije ponovo dobijaju negativan odgovor. Pa je tako put od preko 400 km koji su Madjari presli da dodju do Ljubljane bio uzaludan.

Ovo je verzija koju prenose madjarske navijacke grupe preko svojih foruma, a do sada nije izasao nikakav odgovor Green Dragonsa na ove tvrdnje Madjara.