Tanjug/AP

U četvrtak 11. oktobra od 20:45 sati na stadionu Budućnosti u Podgorici sastat će se Crna Gora i Srbija.

Kako se bliži utakmica između ove dvije susjedne zemlje u Ligi nacija, navijačka grupa Ultra Crna Gora pozvala je pristalice “sokolova” da politiku ostave kod kuće i bodre na sportski način izabranike Ljubiše Tumbakovića.

Bit će to, nadamo se, dobra utakmica, a ljudi u Podgorici malo se ipak pribojavaju nekih ružnih scena. Interesovanje je veliko a sa Sjeverne tribine sigurno je da će crnogorski nacionalni tim imati najveću podršku tokom duela sa selekcijom Mladena Krstajića.

”Sestre i braćo Crnogorke i Crnogorci, još jedan praznik fudbala je pred nama, jedan u nizu i ništa drugačiji od susreta nas 12 sa svim dosadašnjim gostima. U glavi svakog ko dođe na sjever treba bit’ samo Crna Gora, jedna i vječita. Sve ostalo, a pogotovo protivnik i bavljenje njime – sporedno je.

Ostavite doma politiku i slične gluposti, dođite da slavimo, pjevamo i zagrejemo dlanove, slavimo domovinu na koju će kao i mnogo puta do sad – još jedan protivnik zube slomit”navodi se u saopštenju

Uvereni su i da crnogorski fudbaleri mogu da savladaju Srbiju, nakon što obe selekcije imaju po četiri boda na čelu grupe.

“Mala Crna Gora ne haje za veće od sebe, već gleda samo sebe i svoju decu, a 11 sokolova će naći način da uđe u legendu i ovog puta. Verujemo u njih, a kako mi ne možemo da igramo, neka ih nosi naš huk, pa šta ko ponese. Verujemo u vas vitezovi. Srce na teren i gore glavu, za slavu, za narod, za državu” – zaključili su navijači Crne Gore.