FOTO: dalmatinskiportal.hr

Poslije tenka na beogradskoj Marakani, pa traktora u Maksimiru i u Splitu, sada se ispred Hajdukova stadiona pojavilo čudno vozilo. S vojnim dodatkom na krovu…

Ljubitelji fudbala su bili na suncu i ispijali kavice ili nešto žešće, a i ostalim prolaznicima nije bilo teško uočiti ovo zanimljivo vozilo. Naime, na Poljudu je bilo parkirano stvarno čudno vozilo: automobil s topom na krovu.

Osim oružanom dodatka, na autu su zastave Hajduka i Hrvatske.

FOTO: dalmatinskiportal.hr

Svima se  odmah se pojavila asocijacija na buran tjedan, kada je prije nekoliko dana ispred beogradske Marakane osvanuo tenk, na kojem su se slikali navijači Crvene zvezde.

Onda se ispred maksimirskog stadiona na dan Dinamove utakmice u Norveškoj pojavio parkiran traktor, kao i istoga dana u Vukovarskoj ulici u Splitu. Isti taj automobil već je viđen u Splitu prije otprilike mjesec dana samo što je tada imao britanske tablice. Ovoga puta na njemu su probne splitske pa se samo po sebi nameće da je automobil u međuvremenu promijenio vlasnika.

– Na njemu piše “Oddball Rally 2019.” To je trka koja okuplja ljude koji se vole voziti, a cilj je pružiti jedinstveno iskustvo vožnje kroz Evropu, uživajući u prekrasnim prizorima. Svaki takmičar dobije rutu kojom mora proći. Isti taj automobil već je viđen u Splitu pre otprilike mesec dana samo što je tada imao britanske tablice. Ovoga puta na njemu su probne splitske pa se samo po sebi nameće da je automobil u međuvremenu promenio vlasnika – pišu hrvatski mediji.

PODIJELI