Dan uoci odigravanja moskovskog gradskog derbija izmedju CSKA i Spartaka navijacka ekipa K.I.D.S koja podrzava CSKA proslavila je 20 godina svog postojanja. Ekipa je napravila proslavu u jednom baru , a na proslavu je upalo preko 100 nepozvanih gostiju tj navijaca Spartaka koji su napali navijace CSKA. Ekipa K.I.D.S je imala 30-ak svojih clanova na proslavi i teskim naporom je uspela da zadrzi naviajce Spartaka da ne udju u lokal i pokupe im zastave, najgrabriji od armejaca izleteli su iz bara i sukobili se na ruke sa mnogobrojnijim protivnicima. Rezultat tog okrsaja je nekoliko oduzetih majica i salova navijaca CSKA.

https://www.youtube.com/watch?v=Ox-GYvrZvxk

Odgovor na napad Spartakovih navijaca usledio je sutra kada su armejci ceo dan napadali Spartakove ekipe po gradu, a najzesca tuca bila je ispred metro stanice i u metrou kada je preko 50 navijaca ucestvovalo u obracunu.

 

 

 

 

 

 

K.I.D.S su inace jedna od najiskusnijih,najhrabrijih i najpostovanijih ekipa na tribini CSKA i u Rusiji, sto su i dokazali postojanjem od 20 godina i sa bezbroj huliganskih sukoba sa ostalim grupama u Rusiji.

 

PODIJELI