Mi smo tu da bodrimo hrvatsku reprezentaciju, pružamo joj bezrezervnu podršku, da podržavamo igrače i sve one koji žele isto što i mi, stoji u priopćenju Uvijek vjerni

Nakon što je riječka Armada najavila da na tribinama Rujevice na sinošnjoj utakmici Hrvatske i Finske neće navijati te pozvala sve svoje članove da bojkotiraju utakmicu, navijači okupljeni oko udruge Uvijek vjerni iznijeli su svoj stav o pozivu na bojkot.

‘Mnogi nas pitaju što mislimo o bojkotu pojedinih navijačkih skupina uoči bitnih kvalifikacijskih utakmica protiv Finske i Ukrajine. Nije nam to prvi put da nas obasipaju sličnim pitanjima. Odgovaramo uvijek isto, kao što i naše samo ime veli – Uvijek vjerni – za nas reprezentacija i nacionalna zastava i grb, dakako i himna, nemaju alternative.

Mi smo tu da bodrimo hrvatsku reprezentaciju, pružamo joj bezrezervnu podršku, da podržavamo igrače i sve one koji žele isto što i mi. To je najkraći i najbolji odgovor na pitanje o našem stavu oko reprezentacije. Ona je nama svetinja i tu priča i počinje i završava’, stoji na službenoj stranici Uvijek vjerni.

Podsjetimo, Armada je na svojim stranicama najavila da neće doći na utakmicu, niti će navijati.

‘Od ponosa i slave hrvatske nogometne reprezentacije ostalo je samo ime i ponešto sudskih procesa za one koji su reprezentaciju privatizirali radi svojih interesa. Armada nikad neće podržati ovakvu odnarođenu reprezentaciju. Nećemo doći, nećemo ni navijati’, objavila je Facebook stranica KN Armada.

Rijeka je utakmicu reprezentacije dobila nakon što je HNS domaćinstvo oduzeo Osijeku zbog lošeg stanja travnjaka i bojazni da se ne ponovi maksimirsko blato kao protiv Kosova.

PODIJELI