PHOTO: Sportal

Danas su navijači Partizana organizovali veliki protest protiv klupskog rukovodstva u Beogradu, sa početkom od 18 časova na Terazijama, a protest uživo pogledajte na video-u ispod.

Popularni “Grobari” su tokom subote izdali i saopštenje u kom su objasnili zbog čega će u ovog četvrtka šetati od Terazija do stadiona Partizana.

Grobari, navijači Partizana, ljubitelji fudbala, Nemamo prava da budemo ljuti na igrače Partizana! Pobede i porazi su sastavni deo fudbala a i života generalno. Da je prijatno, nije ni malo! Da smo besni i ogorčeni, jesmo, do srži – stoji na početku saopštenja.

– Adresa na koju treba usmeriti sav bes je uprava fudbalskog kluba Partizan. Oni su apsolutni krivci za položaj kluba i stanje u njemu. Poraz od 5:0 nije ni prvi ni poslednji koji ćemo doživeti ali se diletantskom načinu vođenja kluba mora stati na put!

– Pozivamo sve navijače Partizana da nam se pridruže na protestnom skupu i šetnji koju ćemo organizovati 31. avgusta, pre revijalne revanš utakmice protiv Nordsjelanda u Beogradu. Skup je kod Terazijske česme u 18 časova, posle čega ćemo prošetati do stadiona JNA i jasno reći šta mislimo o upravi kluba. Probudite se, aktivirajte se, dogorelo je – zaključuje se u saopštenju najvatrenijih navijača Partizana.

PODIJELI