Program u trajanju od 3 dana Dinamovog vikenda počinje danas pub kvizom, a završava u nedjelju, spektakularnim dvobojem Futsal Dinama i Panathinaikosa na starom stadionu na Šalati.

Utakmica dva prijateljska kluba, na kojoj će navijati dvije prijateljske navijačke skupine, Bad Blue Boysi i Gate 13 iz Atene, održat će se 9. rujna s početkom u 19 sati.

Uzmemo li u obzir to da su brojni hrvatski nogometaši, posebno dinamovci, nosili dresove Zelenih iz Atene, na Šalati se očekuju brojne Dinamove legende koje su u dijelu svoje karijere igrale za oba kluba. Silvio Marić, legendarni ofenzivac Dinama i PAO-a, već je poslao poziv navijačima na Šalatu:

Program počinje danas u 19 sati Dinamovim pub kvizom u Gračanima koji će u subotu ujutro ugostiti mlade Dinamove kategorije koje će odmjeriti snage s lokalnim klincima, piše index.ba

Gotovo istodobno, u subotu u 11 sati na zagrebačkom Dolcu, igrači Futsal Dinama predstavit će nove dresove na najneobičniji mogući način.

Nakon druženja s navijačima i članovima kluba iz podsljemenske zone, i predstavljanja novog dresa na Dolcu, program se seli na Šalatu. U subotu će se tako održati četvrtzavršnice i poluzavršnice seniorskog, ženskog i veteranskog dijela natjecanja Trofej Dinamo, a finalni dvoboji odigrat će se u nedjelju, neposredno pred dvoboj Dinama i Panathinaikosa.

Navijače je na Šalatu pozvao i legendarni igrač Dinama i grčkog Panathinaikosa, Velimir Zajec:

“Poštovani sportski prijatelji, oporavak od bolesti koja me zadesila početkom lipnja na neko vrijeme me udaljila od aktivnog praćenja nogometa. U svojem nogometnom životu imao sam privilegiju da budem i igrač Dinama i PAO-a. To su dva kluba koja su zauvijek u mojem srcu. Moj konačni oporavak zahtjeva strogo mirovanje i neću moći prisustvovati vašem prijateljskom susretu. Neka živi prijateljstvo naša dva kluba. Dođite na Šalatu!”, rekao je popularni Zeko.

U subotu je ulaz na Šalatu besplatan, a za program u nedjelju ulaznice koštaju 30 kuna. Navijači ih mogu nabaviti u Ilici 37 ili na dan utakmice protiv Panathinaikosa na Šalati.

Raspored događanja na Dinamovom vikendu:

07.09. (petak) 7. Dinamov pub kviz, 19 sati, Jazbina 150 (Gračani) – pozivamo novinare Dinamovce iz Vaše redakcije da oforme svoju ekipu i okušaju svoje znanje o povijesti NK Dinama
08.09. (subota) Dinamovi dani u Gračanima, od 9 do 12 sati, Igralište Isce (Gračani) – utakmice mladih kategorija Futsal Dinama i Gračana
08.09. (subota) Neobično predstavljanje novog Dinamovog na zagrebačkom Dolcu, 11 sati, Dolac
08.09. (subota) Početak završnice Trofej Dinamo, od 15 do 23 sata, ŠRC Palata
09.09. (nedjelja) Finalne utakmice Trofeja Dinamo, od 16 do 19 sati, ŠRC Šalata – finala u veteranskoj, ženskoj i seniorskoj konkurenciji
09.09. (nedjelja) Futsal Dinamo – Panathinaikos, 19 sati, ŠRC Šalata

izvor: index.ba

PODIJELI