BRUTALNI OBRAČUN KOD NAPLATNIH KUĆICA U DUGOPOLJU Pogledajte snimke velike tučnjave pripadnika Torcide i Armade, jedna osoba ostala ležati na tlu

Pred naplatnim kućicama u Dugopolju na autocesti A1 u nedjelju poslijepodne došlo je do žestokog fizičkog obračuna, a vjeruje se da je riječ o sukobu pripadnika Torcide i Armade uoči skorašnje utakmice Hajduka i Rijeke, koja na Poljudu treba započeti u 17 sati.

Na dramatičnoj snimci koju nam je poslao čitatelj koji se zatekao na mjestu događaja vidi se brutalna tučnjava praćena urlicima u kojoj sudjeluje nekoliko osoba, a čitavo vrijeme na asfaltu leži jedna ozlijeđena osoba.

Ubrzo je na mjesto obračuna dojurilo nekoliko policijskih vozila, a policajci su otrčali prema sudionicima tučnjave ne bi li ih spriječili u daljnjem razračunavanju te kako bi ih priveli.

U nekoliko navrata se vidi kako je netko ozlijeđenome pokušao pomoći, ali on se nije ustajao. Zasad nije poznato na koji je način sve započelo, a više će informacija zasigurno biti poznato nakon što policija obavi očevid te ispita sudionike i svjedoke.

PODIJELI