Buba je bio fan iz Zapruđa koji je volio Vatrenu vodu, Zapruđe i Dinamo, ne nuzno tim redosljedom. Alkohol i sečerna bolest su mu nažalost i došli glave.

Pravo ime su mu znali samo rijetki, za sve nas je on bio, jednostavno, – Buba.

Koautor je (uz Klokana) legendarne pjesme “Bad Blue Boys, Bad Blue Boys, Bog i Konjica (konjak), neka živi Dinamo i majka Hrvatska…”, jedan od osnivača BBB-a i kumova imena BBB.

Iako nije bio impresivne gradje (dapaće!), imao je najveću ćuku za koju sam ikad ćuo i doživio. Za njega nije bilo dovoljno velike frke koju je trebalo izbjegavati, niti respektabilnog kita na kojega se ne bi zaletio bez ikakvog razmišljanja (svejedno da li je Tovar, Cigan ili pandur).Jednom su ga Grobari čopili u Beogradu i držali tri puna dana. Šorali su ga i maltretirali, a on im je jeb*o majku i smijao im se. Onda su ga odveli na Manceov grob, zavezali ga za drvo i rekli da će biti vezan sve dok se ne pokloni i ne zapali svijeću. Dragan Mance je bio odličan (mora mu se priznati) centarfor Partizana, i kao takav idol Grobara sa Juga, poginuo u saobračajnoj nesreći. Buba se na te zahtjeve smijao i popisao (!) se po grobu. Onda su ga opet (i opet!) šorali, a on im se sve vise smijao i vređao ih. Grobari nisu više znali što bi, pa su ga pustili. Nakon toga Buba je bio jedini navijač Dinama koji je mogao doći na Partizanov Jug i navijati za Dinamo, nitko ga ne bi niti taknuo! Respekt do jaja!

PODIJELI