Prema pisanju jednog od najpoznatijih poljskih portala tvn24.pl : “Misiek” (Medved) vodja navijaca Visla Sharks-a otpoceo je saradnju sa policijom i tuzilastvom .

Prema pisanju portala zbog svedocenja Misiek-a poljska policija je 16.04. uhapsila 16 osoba koje su uglavnom clanovi Visla Sharks-a ali i neke koji nemaju veze sa tom grupom. Medju uhapsenim je i bivsi predsednik Visle Krakov i jedna osoba povezana sa navijackom grupom Legije Gdanjsk.

U sredu je poljska policija pokusala da uhapsi vodju navijaca Krakovije poznatijih pod imenom Jude Gang, ali je on uspeo da izbegne hapsenje i pobegne iz drzave. 16 uhapsenih osoba osumljiceni su za trgovinu drogom,a poljska policija najavila je i nova hapsenja narednih dana.

Policijska akcija pod nazivom “Wisla Sharks” jos uvek traje…

U maju 2018. zapoceta je akcija i nekoliko hiljada ljudi je uhapseno u njoj, vodja navijaca Visle je za nju saznao nekoliko dana ranije i pobegao je u Italiju, medjutim u oktobru 2018. je uhapsen i isporucen Poljskoj gde je po navodima policije zapoceo saradnju.

Misiek je postao poznat 1998. godine tokom utakmice Visla-Parma kada je sa tribina uspeo da pogodi Dina Badja nozem u glavu. Za ovo delo osudjen je na 6.5 godina robije.