Pogibija mladog navijaca Crvene Zvezde je nakon ubistva Velibora Dunjica i pogibije Marka Ivkovica verovatno jedan od najjaci udarac severnoj tribini u poslednjih 20 godina. Vukasin Ziramov je osim sto je bio mladic za primer i omiljen u drustvu bio i pravi navijac. Odmeren,pozrtvovan i uvek spreman za pomoc drugim osobama.

 

Bio je pravi prijatelj, cak i vise od toga za svoje drugove je bio kao pravi stariji brat. Medjutim jedna ishitrena i nepromisljena odluka ga je kostala zivota.

Tog kobnog avgustovskog dana Vukasin se sa jos 10-ak drugara zaputio u blizinu Sente gde postoji kupaliste i skok sa mosta u Tisu ga je kosta zivota. Svi napori njegovih drugara da ga spasu bili su uzaludni jer je nemislosrdna reka uzela jos jednu svoju zrtvu, a svet je izgubio momka kakav se samo jednom radja.

Od Vuleta se oprostio veliki broj gradjana Kikinde, a sever je podigao setalicu sa njegovim likom. Od ovog nemilog dogadjaja u Kikindi se svake godine odrzava memorijalni turnir u Vuletovu cast u organizaciji Vukasinovih prijatelja i Delija i Kikinde i okoline.

 

PODIJELI