Verovatno ste čuli za trend klađenja na esports i klađenja koji će igrači i timovi pobediti na igračkim sesijama. Ali ako još uvek niste izabrali platformu koju ćete koristiti za ovu vrstu opklada, možda se pitate kako da napravite pravi izbor.

U ovom se članku fokusiramo na Bet365 jer je to jedna od najpouzdanijih kladionica za klađenje na esports. Evo zašto je Bet365 kladionica pametan izboro za sve ljubitelje klađenja.

Velika pokrivenost Esports događaja na bet365

Bet365 nam se dopao čim smo otvorili početnu stranicu. Klađenje na esports ima poseban odeljak namenjen ljubiteljima ove vrste opklada. Jednom kada ga otvorite videćete da je interfejs veoma lep, navigacija je laka, i nećete imati problema sa pronalaženjem vašeg omiljenog događaja. Ako pogledate levo, pronaći ćete meni svih dostupnih trenutnih događaja. Oni uključuju sve vrste žanrova i igara, kao što su PES, Angry Birds, Quake 4, Call of Duty, Starcraft, Counter Strike, Dota, League of Legends i razni sportovi.

Gledaj livestream esports događaja na bet365

Sve je stvar stvaranja vrhunskog iskustva za one koji se klade na esports. Zato Bet365 uživo prenosi brojne događaje širom sveta. Lako je filtrirati događaje koji se prenose tako što ih odaberete iz menija na levoj strani.

Ako želite da saznate više o predstojećim događajima možete da pratite i najnovije vesti o igrama na uglednim portalima. To je takođe odličan način da se informišete kako biste mogli da pravite pametne opklade. Dok gledate prenose uživo, osećaćete kao da ste u sobi sa igračima. Takođe možete navijati za svoje favorite, a neki događaji vam čak omogućavaju da se kladite uživo. To znači da možete koristiti ono što ste primetili dok ste gledali igru i da stavite opkladu na jedan od potencijalnih ishoda.

Igraj u pokretu

Da li ste znali da vam nije potrebno da budete kod kuće ili za računarom da biste igrali esports događaje? To možete učiniti „u pokretu“ ako preuzimate aplikaciju za svoj pametni telefon. Ako pogledate mobilnu aplikaciju Bet365 otkrićete da je ovu aplikaciju jednostavno instalirati i pruža jednostavan način klađenja na esports, ali i fudbal, košarku i druga tržišta. Aplikacija podržava kako iOS tako i Android uređaje i možete je skinuti besplatno.

Sve ostalo što možeš tražiti od kladionice

Bet365 je pouzdana kladionica koja svakodnevno služi igrače. Ima aktivne Bet365 bonus promocije za nove igrače, što znači da možete očekivati besplatne opklade prilikom registracije na veb stranicu. Povrh svega, imate više izbora za deponovanje i povlačenje sredstava. Na kraju, uživaćete u navigaciji po veb stranici i eksperimentisanju sa različitim ulozima zahvaljujući intuitivnom interfejsu.

PODIJELI