Danas na odmiruštu Zir na autocesti A1 sukobili su se pripadnici BBB-a i Torcide.

Pristalice Dinama putuju prema Splitu, u čijem predgrađu Mravincima njihov klub u Kupu igra sa Slogom, dok navijači Hajduka idu u Zagreb gdje njihov klub igra kod Vrapča.

Tako da su “kod Macole” obje navijačke grupe naišle na pola puta i žestoko se sukobile. Prema riječim očevidaca tučnjava je trajala desetak minuta, a korištene su palice, baklje i stolice iz ugostiteljskih objekata.

S obzirom na to da su se zaustavili na suprotnim stranama autoputa, do sukoba je došlo tako što su pretrčavali cestu po kojoj jure vozila.  U okršaju je oštećen jedan automobil i staklo na kafiću. Policija je došla, ali tek kada je tučnjava završena, a sudionici u njoj otišli. U Policijskoj upravi ličko-senjskoj mogli su nam tek potvrditi da je na spomenutom odmorištu “došlo do sukoba 30-40 osoba, koje su se razbježale do dolaska policije.”

Policija nema nikakvih informacija o materijalnoj šteti nastaloj tučnjavom, evenutalnim ozljedama sudionika i prolaznika te o tome u kojem smjeru su pobjegli sudionici, prenosi index.ba

“Bilo je strašno. S jedne i druge strane autoceste na benzinske pumpe stigli su u autima. Izletjeli su van i prelazili autocestu. Imali su kapuljače, a nosili su baklje i drvene palice, rekla nam je čitateljica” rekla je čitateljica za 24sata.hr