Sinoc je u Podgorici priredjen docek za vaterpoliste Crne Gore koji su na Evropskom prvenstvu u Budimpesti osvojili bronzanu medalju. Ajkule je docekalo nekoliko hiljada navijaca koji su uz bakljadu i rodoljubive pesme proslavili osvojeno trece mesto na EP.

Nakon ovog dogadjaja desio se jedan incident kada je jedan mladic brutalno pretucen ispred trznog centra Delta. Prema verziji napadaca kojih je bilo desetak mladic je koloni automobila, koji su dosli iz svih gradova Crne Gore, pokazao tri prsta i bacio neki predmet prema njihovom automobilu.

I tada su izprovocirani napadaci sustigli mladica i brutalno ga pretukli nogama i rukama na ocigled policije koja je bila udaljena nikih 30-ak metara od ovog desavanja. Prema verziji devetnaestogodisnjeg mladica koji je u ovom napadu srecom zadobio samo lakse telesne povrede njega je grupa ljudi pojurila jer je jedan mladic koji je bio pored njega pokazao tri prsta , a oni su pomislili da su oni zajedno. Pretuceni mladic je iz Danilovgrada i u Podgoricu je dosao kako bi se video sa devojkom.

PODIJELI