Par hiljada crveno-belih vernika je jutros pohrlilo put Marakne i formiralo kolonu kao u najslavnija vremena. Na stadionu Rajko Mitić je počela prodaja ualznica za mečeve u Ligi šampiona! Nešto što se godinama čekalo…

Ovih dana, Crvene zvezda je prodavala pakete karata za članove kluba i one sa godišnjom kartom, a danas je počela otvorena prodaja za sve ostale. I odmah se formirala ogromna gužva.

Iako su se blagajne na Marakani otvorile tek u 10.00 časova, red ispred stadiona Rajko Mitić je počeo da se formira već oko četiri sata ujutro. Već u sedam sati je bilo preko 1.000 ljudi u redu! Do trenutka kada su se blagajne otvorile, red zvezdaša se protegao celom dužinom stadiona, pored prostorija SD Crvena zvezda, pa skoro sve do Autokomande!

Ogroman broj Zvezdađa se danas slio na Marakanu u pokušaju da se domogne dragocenih ulaznica. Podsetimo, svaki kupac na blagajni može da kupi najviše dva paketa karata. U paketu su ulaznice za mečeve sa Napolijem, Liverpulom i Pari Sen Žermenom i nema prodaje ulaznica pojedinačno za pomenute utakmice. Cene karata su po 7.500 za severnu i južnu tribinu, 15.000 za Istok i 15.000 i 18.000 za zapadnu tribinu.

Po svemu sudeći, Marakana će vrlo brzo biti rasprodata za mečeve Lige šampiona…

PODIJELI