Trener Hajduka Željko Kopić nakon poraza Splićana od Rudeša u Kranjčevićevoj osjetio je potrebu doći pred Torcidu i reći neke stvari.

“Nakon utakmica u Rijeci i Osijeku sam došao pred sve vas i rekao da ćemo se baciti na glavu. Pet mjeseci smo gradili, gradili, gradili i radili, radili, radili, a u ovom trenutku nitko ne može reći da ovi dečki neće. Jednostavno je glava van svih stanja. Ja preuzimam odgovornost, a vama hvala na podršci i to je to. Odgovornost je na meni, je**** smo naporno radili i u zadnje vrijeme sve ovo što se izdogađalo, ali ove šanse koje promašujemo i golovi koje dobijamo su van svih stanja. Ja vam u ovom trenutku mogu reći da će htjeti, ali ovo stanje nije dobra situacija, puno je bolja bila prije pola godine”, govorio je trener Hajduka.

Na to se nadovezalo nekoliko navijača iznijevši svoje stavove.

“Već puste godine svaki put pri kraju prve i druge polusezone uvijek ispu****. Ove godine su Dinamo i Rijeka nikad lošiji, ali ne mogu oni toliko sje**** koliko mi možemo, to je ono najžalosnije i to nas ubija, iz utakmice u utakmicu.”

“Ja u to ne mogu ulaziti”, nastavio je Kopić:

“Rekao sam da postoji problem, zato sam i rekao da preuzimam odgovornost. Ili ga mogu riješiti ili ga ne mogu riješiti.”

“Morate!” poručila je Torcida i pljeskom ispratila Kopića.

Hajduk je produljio ugovor Kopiću nakon poraza od Rudeša 
Klub je potvrdio da je s Kopićem i njegovim pomoćnicima Zlatkom Bašićem i Tonijem Golemom nastavak suradnje jučer dogovoren do kraja natjecateljske sezone 2018./2019.

(gol.dnevnik.hr)