Još samo nekoliko dana do opštih izbora u Bosni i Hercegovini, a kako se izbori bliže tako se političke opcije u BiH služe isprobanim metodama – stvaranje haosa.

Danima u Republici Srpskoj daju izjve o dolasku navijačkih grupa iz Federacije BiH u Banja Luku na protestno okupljanje “Pravda za Davida”, a u srbijnaskom tabloidu ” Alo”, u cilju propagande, na današnjoj naslovnici su bile Horde zla.

Naslov je glasio “Horde zla ruše Dodika”, a tim povodm službenim saopštenjem oglasili su se navijači Sarajeva.

“Uzevši u obzir u najmanju ruku simpatičnu naslovnu stranu žutog srpskog lista “Alo”, imamo potrebu da tvrdnje sa iste demantujemo. Navijačka grupa Horde zla, nije i nikada neće biti sredstvo za ostvarivanje nečijih ciljeva, pogotovo ne političkih. Notorna je laž da navijači Sarajeva idu u Banjaluku na proteste i da ruše bilo koga. Ovim putem poručujemo onima koji preko leđa Hordi zla žele prikupiti jeftine poene pred predstojeće izbore, da za tu rabotu moraju pokucati na neku drugu adresu. Dakle, ograđujemo se od svih izmišljotina koje su napisane i koje bespotrebno potpiruju mržnju i kaljaju ugled grupe koja egzistira 31 godinu. Narod ove države pozivamo da ne bude glup i ne nasjeda na ovakve besmislice, medije da se počnu baviti pametnijim stvarima od navijanja, a državne institucije i nadležne organe da se pozabave ubistvom Vedrana Puljića, za koje još uvijek niko nije odgovarao. Navijače ostavite na miru i ne petljajte nas u vašu mašinu za ispiranje mozgova. Naša politika je Sarajevo, naša stranka je Horde zla”, navodi se u saopštenju.