Clanovi udruzenja navijaca Crvene Zvezde “Delije severni Banat” poklonili su decijem odeljenju bolnice u Kikindi deciji aspirator kojim ce malisanima mnogo lakse i efikasnije cistiti nosice.

Kako je objasnio predsednik udruzenja navijaca Vladimir Sarcevic novac je prikupljen posle humanitarne zurke i ovo je jos jedan u nizu humanih akcija ovog udruzenja.
-Od samog osnivanja baziramo se na humanitarnom radu , od doniranja krvi, pa do ovakvih akcija koje su usmerene na pomoc najmladjim sugradjanima. Ovog puta smo se odlucili da pomognemo decijem odeljenjnu gde smo doneli aspirator.Necemo stati na ovome i sledecu akciju planiramo da usmerimo na porodjajno odeljenje- istakao je Sarcevic.

Aspirator za ciscenje nosa je potpuno sigurna i komforna metoda za odrzavanje higijene nosa kod malisana i visestruko je koristan.
Nacelnica kikindske bolnice izrazila je veliku zahvalnost na donaciji i jos jednom pohvalila udruzenje navijaca Crvene Zvezde.

Osim aspiratora donirani su i lekovi za skidanje temperature, a vrednost cele donacije je 45 hiljada dinara. Zeleli bi takodje da naglasimo da su ovu akciju inicirali mladji clanovi ove grupe , sto svakako daje veliki plus buducim generacijama navijaca crveno belih iz severnog Banata.