Bio sam na zapadu i evo- sve je bilo planirano a evo o dokaza. Duz stepenica koje su do nas delile od sredine ka izlazu je stajao po jedan cigan iz neke ekipe. Da su clanovi ekipa videlo se kod 2-3 po istetoviranim nazivima istih.

Od nasih na zapadu 95% obicnih normalnih ljudi i partizanovaca, 5% momci u donjem cosku sa R. Kao i ostalih 95% i tih 5% “ozbiljnijih glava” normalno gleda utakmicu.

Ali avaj, balon putuje duzinom od 50 metara lagano, murija ga ne sklanja, hoce da nas jebu u zdrav mozak-e pa necete zajbali ste se, evo sad vama grobarska kurcina sa zapada! Dzaba i plan, i romi iz ekipa i kerovi vlasti(panduri koji nereaguju).

Mi grobari sa zapada branimo obraz grobarstva i reagujemo, u totalnom brocanom deficitu (odnos na zapadu 80-20 za njih mi im jebemo mater koliko je to bilo moguce.

Posto nas picke nisu porazile kako su ocekivale preskacu i junaci sa severa medjutim kerovi ciganske vlasti(murija) razdvaja i tera sve.

E pa ovom prilikom BRAVO I HVALA SVIM OBICNIM LJUDIMA,OCEVIMA SA DECOM, MOMAKA SA DEVOJKAMA, SREDOVECNIH MUSKARACA I ONIH 5% “IZ PRICE” KOJI SU STALI U GARD I POKAZALI IM GROBARSKI KURAC. NISMO MI vi PA DA NAS RAZVLACITE KO MI vas na istoku JNA, MI SMO ONI KOJI SU vas NA vasem STADIONU JURILI I CISTILI NAISTOKU SKORO DO severa U VISE NAVRATA.

A vi “nase” ekipe ako imate bar gram mozga, obraza i casti gledajte pa resavajte sta imate da nam se ove 3 strane od veceras vise nikada ne ponove.

(Fan kolumna | balkanskinavijaci.com)