Tokom dana jos jedna navijacka grupa iz Srbije nasla se na udaru trenutno najorganizovanije grupe na Balkanu,Delija. Ovaj put Delije su uzele 3 zastave Marinaca iz Subotice i jos jednom dokazale da im kod akcijanja niko ne moze uzeti skalp.

Akcija koja je verovatno pripremana nedeljama pa i mesecima u nazad konacno je dobila svoj epilog ovog poslepodneva kada je auto sa dva pripadnika Marinaca zaustavljen na foru pokazivanja znacki, a prema nekim spekulacijama momci koji su zaustavljali auto imali su i bedzeve Srpske napredne stranke koja je danas imala veliki miting. Iznenadjeni momci u automobilu su pomislili da ih je zaustavila policija(zbog torture koju trpe godinama unazad) i stali su da pokazu legetimacije, dok je iz troje kola izletelo 10-ak Delija i brutalno ih pretuklo pa zatim otvorili gepek u kojem su se nalazile tri zastave suboticana i oduzeli ih.
Ovo je vec treca uspesna akcija Delija posle otimanja zastava Firmi i Crvenim Djavolima, te dobrog pokusaja upada na jug JNA koji nije urodio plodom i napada na BBB u Atini kada je vise pripadnika grupe iz Zagreba pretuceno.
Posatavlja se pitanje ko je sledeci na udaru?
Od ozbiljnijih ekipa ostale su Meraklije, Cete, Taurunum Boys,Invalidi, Plava Unija i United Force(nikad nisu izgubili zastavu),a mozda ce Delije poceti i akcije van Srbije…
Jedno je evidentno napadaju se grupe iz unutrasnjosti u kojima Delije imaju slabe podgrupe ili te podgrupe imaju velike probleme sa lokalnim grupama.

PODIJELI