Kada je mnogobrojnija grupa Seviljinih navijaca sacekala ekipu navijaca Slaska i uz pomoc nozeva i palica uzela im gotovo sva obelezja, a medju njima i nekoliko veoma bitnih zastava svi su ocekivali krvavu revans utakmicu u Poljskoj. Medjutim kako to obicno sa “hrabrim” spanskim grupama biva na gostovanju u Poljskoj se nije pojavila nijedna grupa navijaca Sevilje. Za Poljake je ovo bio jedan od najtezih trenutaka u istoriji grupe i ovo je bila prekretnica da li ugasiti grupu i ispostovati kodeks ili nastaviti jos jace i osvetiti se Spancima za svaki udarac ponaosob.

Na osvetu su cekali pune 2 godine iako su tokom tog perioda vise puta pokusavali da se susretnu sa grupom Biris Norte po evropskim gostovanjima medjutim nijedna sacekusa nije mogla da se odradi iako su ih cekali u nekoliko zemalja istocne Evrope.

Cekali su praviti trenutak i on se dogodio na ni manje ni vise nego na najmasovnijem gostovanju Spanaca u Kardifu kada je Sevilja igrala utakmicu Superkupa Evrope. Navijaci Slaska su opkolili pab u kojem su se okupili Spanci i napali ih. U napadu su koristili stolice i palice, a rezultat napada je oduzeta zastava Spanaca i konacna osveta za gubitak njihovih zastava. Takodje pominje se i tuca u kojoj je bila 40 vs 40 i u kojoj su Poljaci odneli apsolutnu pobedu.

Slaskovi navijaci su posle dve godine uspeli da odbrane cast i vrate milo za drago Spancima koji su vec nekoliko puta pokazali da ne postuju kodekse i da na sve nacine pokusavaju da napadnu protivnicke grupe i ne biraju sredstva za uzimanje zastava.