Navijaci Lokomotive iz Moskve gostovali su pre par sezona ekipi Tereka na dalekom Kavkazu, posto je ovo gostovanje koje je udaljeno skoro 2000 km na ovu utakmicu nije otislo mnogo navijaca Lokomotive.

Jedna od ekipa koja je redovna na utakmicama moskovskij zeleno crvenih je ekipa Ultras 4 koja ni ovu utakmicu nije propustila. Malobrojnu ekipu navijaca Lokomotive pratila je i napala domaca navijacka grupa koje je poznata po akcijanju ekipa koje dodju na Kavkaz. Navijaci Tereka oduzimaju jednu od najvrednijih zastava sa ograde navijaca Lokomotive.

Gubitak ove zastave bio je veliki udarac za grupu Ultras 4 pa je u jednom trenutku gasenje grupe bilo na pomolu, posle dosta vecanja i dogovora izmedju clanova grupe usledio je dogovor da grupa nastavu sa aktivnim pracenjem Lokomotive.

Kako se revans utakmica sa Terekom blizila ekipa Ultras 4 kovala je plan kako da pokusa da povrati izgubljenu zastavu jer je bilo najavljeno da ce ona biti spaljena upravo na stadionu moskovljana na utakmici dveju ekipa.

Kada je dosao dan utakmice sa Terekom tri clana ekipe Ultras 4 uspelo je da udje na tribinu sa gostujucim navijacima i u trenutku kada su gosti zeleli da zapale zastavu jedan od njih je uspeo da otrgne zastavu i skoci sa ograde visine od oko 4 m. Na svu srecu navijac je preosao bez tezih povreda , a zastava je ponovo stajala na tribini navijaca Lokomomotive.

Izgubljeno je samo ono cega se odreknemo!

PODIJELI