U svečanom salonu VIP tribine na stadionu Karađorđe, obeležen je jubilej osnivanja prvog kluba navijača FK Vojvodina

Davne 1937. godine, upravo 15. decembra, osnovana je prva organizovana navijačka grupa na Balkanu, a učinili su to simpatizeri FK Vojvodina, prenosi Dnevnik.

Tim povodom, posle punih osam decenija, sadašnji navijači novosadskog kluba organizovali su lepo podsećanje na ovaj značajan datum, organizujući svečani koktel i druženje članova Kluba. Na njemu su prisutni bili članovi Uprave crveno-belih, na čelu sa predsednikom Upravnog odbora Dušanom Vlaovićem, veterani Vojvodine, navijači i prijatelji Stare dame iz Novog Sada. Potpredsednik Kluba prijatelja FK Vojvodina Boris Prisevac podsetio je u kratkim crtama na istoriju ovog Udruženja, a potom je predsednik Miroslav Bugarski uručio zahvalnice organizacijama i pojedincima koji su doprineli radu novoosnovanog Udruženja građana “Klub prijatelja FK Vojvodina”.

 

U ime samog Kluba zahvalnicu je primio predsednik UO Dušan Vlaović, a među onima kojima se Udruženje zahvalilo bili su i Dnevnik,  navijačka grupa Firma, štamparija Simbol…

Po završetku svečanog dela programa priređen je svečani koktel i mini koncerti “Zbogom Brus Li” i “U prvim redovima”, prenosi Dnevnik.

PODIJELI