Pričalo se danima u javnom prostoru, i špekuliralo, hoće li se u Poljskoj sukobiti Bad Blue Boysi i navijači poljske Legije, čini se kako je poljska policija uspjela spriječiti veći broj navijača Dinama da uđu u glavni grad.

Prema neslužbenim informacijama, poljska policija je brzom akcijom zaustavila oko 200 Bad Blue Boysa na autoputu pred samim ulazom u Varšavu. Vrlo brzo su se organizirali i uspjeli spriječiti oko 40-ak vozila da uđu u grad te zaustaviti promet.

Podsjetimo, u Varšavi se očekivao “uzvratni dvoboj” ultrasa nakon velikih nereda u zagrebačkoj Dubravi cijeli tjedan. Poljaci su na društvenim mrežama najavljivali osvetu za kaos i nerede u Zagrebu, ali čini se kako do novih nereda, barem onih većih razmjera, neće doći.

Inače, u Varšavi se očekivao “uzvratni dvoboj” ultrasa nakon velikih nereda u zagrebačkoj Dubravi cijeli tjedan. Poljaci su na društvenim mrežama najavljivali osvetu za kaos i nerede u Zagrebu, ali čini se kako do novih nereda, barem onih većih razmjera, neće doći.

Navodno su Dinamovi navijači pokušali ući u Varšavu u autobusima čeških registracijskih oznaka, ali je policija bila spremna i na takve ideje. Vjerojatno će ih, baš kao i navijače Legije u Zagrebu, pod pratnjom otpratiti do granice.