Delije vs Grobari

Na temu tuce pre derbija ima mnogo toga da se kaze. Grupa navijaca CSKA (5 ljudi) je zajedno sa Zabranjenim Grobarima krenula na derbi. Usput smo sreli navijace Crvene Zvezde koji su bili raspolozeni za okrsaj. Posle razmenjenih prozivki sa obe strane zalecemo se na njih, a nekolicina njih uzima flase, kamenje, sipke i kaiseve koje obmotavaju na ruke. Broj navijaca sa obe strane je bio podjednak i u prvom naletu razbijamo navijace Crvene Zvezde ali nakon toga dolazi do gluposti i neocekivanog povlacenje . Neko je u masi povikao kako dolazi policija i svi su se dali u beg.

Ja kao navijac CSKA tvrdim da smo ih nas petoro u poslednjim trenucima bukvalno izuli iz patika. Dosta navijaca sa obe strane je ostalo krvavih glava , podjednak broj. Deo ljudi je zavrsio u bolnici sa rezovima i frakturama na glavi, a ostali su uhapseni.

Rus takodje navodi da je jedan navijac CSKA izgubio pasos na ime Aleksandar Aleksandrovic Zubov i zamolio je da ukoliko ga neko pronadje odnese u kafe na stadionu Partizana.

PODIJELI