U Rumuniji sve bruji o teškom incidentu navijača Univerzitatee iz Kluža, čiji je tim poražen 2:0 u prvom meču baraža za popunu prve lige od Hermanštada, a jedan policajac završio u lokvi krvi tokom incidenata.

Kako navode rumunski mediji, on je kamenicom pogođen u glavu nakon čega je izgubio svest, ležao je u lokvi krvi i prizor je bio prilično uznemirujući. Isprva se nije znalo u kakvom je stanju, ali je srećom, uz pomoć kolega, uspeo da se povrati, nakon čega je zbrinut u bolnici.

Scene incidenata i nervoza navijača su posledica poraza domaćeg tima, a “zakuvalo” se nakon golova Petreskua i Coumua u rasponu od dva minuta, u završnici utakmice. To je bio signal za najekstremnije navijače domaćeg tima da se sa tribina spuste na teren i krenu u sukob sa policijom i žandarmerijom.

Nesretni pripadnik organa reda krvave glave srušio se na tlo te je u jednom trenutku ostao i bez svijesti. Ekspresno je hospitaliziran, a posljednje informacije iz Rumunjske kažu da je stabilno te da mu život nije ugrožen. Hermannstadta je do kraja utakmice pobjedio rezultatom 2:0 i praktički osigurao status prvoligaša.

Pogledajte nerede u režiji huligana Univerzitatee.

PODIJELI