Pred utakmicu fudbalskog kluba Rijeke i  Dinama u finalu Kupa na Aldo Drosini u Puli, dvije skupine navijača sukobile su se u ulici koja je blizu stadiona. Policija ovog grada je zabilježila kršenje javnog reda i mira.

“Nisam vidio tko je prvi počeo, ali kad su vidjeli da dolazi policija, razbježali su se. Razbili su jedan auto,” izjavio je čitatelj portala 24sata.hr koji je poslao video sukoba navijača u Puli.

Zvanično policija nije mogla potvrditi da je bilo tučnjave niti da je oštećen automobil, ali rekli su kako su zabilježili kršenje javnog reda i mira.

Tučnjava se desila u ulici Marka Marulića koja je u blizini stadiona Aldo Drosina. Vidi se kako nekoliko navijača bježi pred povećom skupinom navijača, jedan od ovih koji bježe ima palicu, drugi se čini kako u ruci ima remen. Prema informacijama koje pristižu, Demoni su prvi napali auto Bad Blue Boys-a razbivši staklo na vratima.

Inače, Rijeka i Dinamo od 18 sati igraju finale Kupa na Aldo Drosini. VIDEO snimak možete pogledati na linku klikom OVDE.

PODIJELI