Rivalitet Torcide i Bad Blue Boysa se često iskazuje kroz sukobe, tuče, razne okršaje ali ovaj put krađom. Grupa Bad Blue Boys iz Zagreba skoro je slavila 30 godina postojanja, a desilo se nešto nesvakidašno za hrvatsku scenu.

Naime, u nedelju u kasnim vecernjim satima je iz sluzbene prostorije udruge BBB u Zagrebu ukradeno preko 30 zastava navijacke skupine Bad Blue Boys, provalu je oko ponoci prijavio komsija koji zivi nekoliko stotina metara od udruge. On je kako se navodi u izvestaju eminentnog hrvatskog portala nakon setnje koju praktikuje svako vece krenuo u uobicajeno vreme da se vraca svojoj kuci kad je primetio da su vrata udruge razvaljena.

Prolaznik je odmah kontaktirao organe reda koji su izvrsili uvidjaj i prema dosadanjim informacijama iz udruge je ukradeno preko 30 zastava koje BBB nose vec 33 godine na svoje utakmice. Da stvar bude jos bizarnija BBB je u subotu obelezio 33 godine postojanja, a neko im je priredio “lep” rodjendanski poklon. Nekoliko sati nakon provale na internetu su se pojavile slike navijaca Hajduka koji su se pohvalili svojim plenom.

Ovaj tekst je satiričnog karaktera povodom prvog Aprila, svjetskog dana šale odnosno zajebancije. Cilj texta nije bio bilo kakvo omalovažavanje niti vrijeđanje pomenutih.