Nakon zavrsetka utakmice Partizan – Crvena Zvezda doslo je do medjusobne tuce navijaca sa severne tribine, naime kada su igraci Crvene Zvezde prisli da pozdrave svoje navijace i podele zadovoljstvo osvojenim bodom koji ih je ostavio na pet bodova prednosti ispred vecitog rivala nekolicina navijaca uletelo je u teren sa zeljom da se dokopa dresova svojih ljubimaca. Medju tim navijacima bilo je i nekoliko Rusa, navijaca Sprataka iz Moskve koji su dosli u Beograd kako bi dali podrsku svojoj bratskoj grupi i klubu na derbiju.

 

https://www.youtube.com/watch?v=GyYujqUNSnE

Taj gest Rusa nije se svideo pojedinim navijaciam Crvene Zvezde pa je jedan od njih udario navijaca Spartaka koji nije oklevao i istog trenutka uzvratio udarac navijacu Crvene Zvezde, nakon cega dolazi do ozbiljnog saketanja u kojem je ucestvovalo 10-ak navijaca koji su preskocili zastitnu ogradu, u medjuvremenu je uletelo jos navijaca sa tribine koji su zeleli da razdvoje “zaracene” strane. Fudbaleri Crvene Zvezde su takodje smirivali situaciju, a ovaj incident je zavrsene sa po kojom masnicom na licu vinovnika i na svu srecu bez tezih povreda ucesnika u sukobu.

https://www.youtube.com/watch?v=sYyIGwzAD2w

Ovako je zavrsen 158. veciti derbi koji okoncan podelom bodova izmedju vecitih rivala, bod u ovoj utakmici mnogo vise je odgovarao Crvenoj Zvezdi koja trenutno ima 2 boda prednosti i utakmicu manje od Partizana.

PODIJELI