Dinamo je isporučio je Hajduku 1000 ulaznica za južnu tribinu, a prodaja ulaznica za gostujuće navijače će se organizirati i kod Maksimira

Dinamo Hajduk u nedjelju igraju derbi na Maksimiru, a zagrebački je klub na svojim stranicama objavio detalje o ulaznicama.
Također, posebno iznenađenje su spremili za sve one koji imaju sačuvanu ulaznicu s legendarne utakmice protiv Partizana iz 1997. godine koju su modri dobili s visokih 5:0. Vlasnike ulaznica čeka besplatna karta za Hajduk. Prenosimo sve detalje sa službene stranice Dinama:

Cijene ulaznica:
– Sjever dolje 30kn
– Istok 50kn
– Zapad dolje 70kn
– *Jug 50kn (gostujući navijači)

Ulaznice se prodaju na ticket pointu kod stadiona Maksimir od utorka do subote od 10 – 20 sati, te u nedjelju od 10 – 19:45 sati.

POKLON ZA VLASNIKE ULAZNICE IZ 1997

Modri je klub pripremio za derbi s Hajdukom akciju u kojoj svakog navijača koji posjeduje ulaznicu s legendarne utakmice i 5:0 pobjede Dinama nad Partizanom od 30.7.1997. odlučio nagraditi besplatnom ulaznicom za tribinu Istok. Besplatnu je ulaznicu potrebno preuzeti na Ticket pointu. Više detalja o tome potražite OVDJE.

ULAZNICE ZA NAVIJAČE HNK HAJDUK

Dinamo je isporučio je Hajduku 1000 ulaznica za južnu tribinu, a modri će klub prodaju za gostujuće navijače organizirati i u Zagrebu, na ticket pointu (od utorka do Subote od 10 – 20 sati), te na dan utakmice samo na južnim blagajnama (16 – 19:45 sati).
Maksimir će za navijače biti otvoren od 17 sati.

izvor: goal.com

PODIJELI