Young Erotica je jedna od najkontraverznijih grobarskih grupa koja dolazi sa Konjarnika i Malog Mokrog Luga. Ekipa koja je postala poznata po cestim okrsajima sa podgrupama Delija kako u njihovom kraju tako i u ostalim delovima Beograda. Grupa koja je zazivela u prvim godinama ovog veka i grupa cije su clanovi trenutno uglavnom po zatvorima.

 

 

 

Ekipa koju su osnovali klinci nemirnog duha i prgave naravi akcijala je druge grupe i cesto imala sukobe sa pripadnicima javnog reda i mira zbog cega je izgubila udarnu iglu ekipe i vremenom se grupa osula ali  clanovi te grupe i dalje posecuju utakmice Partizana.

Ova grupa je takodje poznata po specificnim pesmama koje pevuse za svoju grupu u kojima se cak poziva na koriscenje “nedozvoljenih stvari” :  “I svi cigani su mnogo jaki i zato bodi, bodi, bodi dok ne nestane im krvi bice pokolj i bice vika jer mi smo Young Erotica na na na na ‘

“Cujte i pocujte kurve i bludnice Young Erotica je pustena iz ludnice. Setamo gradom i gledamo butike jer bez narkotika dosadna je i Young Erotica. Svaka kurva zna kako jebe ta faca corava prava nakaza mokroluzanska! ”

“Dobro znaju svi svakog našeg ludog lika i cim ga vide odma kazu on je erotika ,u rukama plamen u pesnicama čelik ,čast ,hrabrost,snaga tu su ponos nam je velik,štagle pucaju i baklje sevaju posle nase ekipe ciganske izlomljeni hodaju ,žandarmerija ,ceo sup i interventna kad sam vide odma nam se s puta sklanjaju ,jer erotika smo mi grupa ludih huligana koja svakog dana postaje sve vise jača!! nanaanananannanana”