Jucer ujutru smo se zaputili u Madjarsku na gostovanje u Pecuh. Bilo nas je oko 45 ukupno, na granici i u gradu je sve proslo u najboljem redu, niko nas nije napadao niti provocirao. Isli smo i pjevali kroz grad sve do stadiona…

Na jednom semoforu nam je jedan momak iz auta pokazao kako ce nas zaklati ali na njega nije niko posebno obracao paznju jer je ubrzo nakon pokazivanja klanja nagazio na gas i brze bolje pobegao.

Kad smo dosli do stadiona navijanje i zajebancija je bila sve vreme, a u okolini nije bilo niti jednog zastitari ni policajca koji bi obezbedjivali utakmicu… Ubrzo nakon dolaska smo uocili grupu od oko 50ak Madjara koji su isli ka nama , sa sobom nisu nosili nikakva obelezja niti zastave i preko terena su se zaletili ka nama sto je ekipa jedva docekala i krenula je sorka po celom terenu.

Utakmica je bila prekinuta dok se sukob odvijao , a veci deo Madjara se ubrzo dao u bijeg. Sedmorica njihovih navijaca su ostala lezati na terenu , a momci iz nase ekipe su im pruzili ruku i pomogli da ustanu. Moram priznati da je sukob bio fer i da je bio u pribliznoj brojci 50vs50, sto su kasnije priznali i Madjari.

Na kraju svega privedeno je 44 Ultrasa i 47 Madjara.